POZIV JE OTVOREN DO 29.3.2024.: poziv za mapiranje i analizu potencijala i prepreka implementacije modela unaprjeđenja energetske učinkovitosti korištenjem GoSafe-a s ESI modelom
ESI

Zvonimir Anić

26/03/2024

Otvoren je Poziv za stručnjaka za uslugu mapiranja i analize potencijala i prepreka implementacije modela unaprjeđenja energetske učinkovitosti korištenjem GoSafe-a s ESI modelom (ESI model)

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) traži uslugu mapiranja i analize potencijala i prepreka implementacije modela unaprjeđenja energetske učinkovitosti korištenjem GoSafe-a s ESI modelom (ESI model).

Projekt, financiran iz programa Obzor2020, ima svrhu poticanja ulaganja u energetsku učinkovitost kroz model ugovaranja koji uključuje implementaciju osiguranja uštede energije.

Cilj tražene usluge je mapirati i analizirati potencijalne prepreke i nove prilike za pokretanje pilot projekata u Hrvatskoj te napisati sveobuhvatnu analizu koja prikazuje opseg informacija o GoSafe modelu, mišljenja dionika o modelu, kao i njihovu spremnost za suradnju s modelom i moguće prilike.

Ako imate:

–   Najmanje 7 godina iskustva u području provođenja analize tržišta

– Sposobnost razumijevanja tehničkih aspekata u jednostavnim i razumljivim terminima (poznavanje ekonomije je prednost) dostavite nam svoj životopis i ponudu na engleskom jeziku putem e-maila na adresu sandra.slivar@door.hr najkasnije do 29. ožujka 2024. godine.

Detalji o postupku podnošenja ponude navedeni su u odjeljku E RFQ:

RFQ ESI EUROPE 2.0

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora