Održao se sastanak sa Skupštinom DOOR-a o napretku projekta „Održivim poslovanjem do bolje klime“

12/05/2023

Dana 11. svibanja 2023. godine održao se sastanak zaposlenika sa Skupštinom DOOR-a. Na sastanku se, između ostalog, raspravljalo i o napretku projekta „Održivim poslovanjem do bolje klime“. Utvrđene su aktivnosti koje su se provele na projektu i one koje su još u planu.

U sklopu izvješća o radu za 2022. godinu istaknute su aktivnosti na projektu „Održivim poslovanjem do bolje klime“ koje su najviše utjecale na društveno poduzetničko poslovanje DOOR-a, koliki je bio društveni učinak, te kako se mogu unaprijediti aktivnosti Centra za borbu protiv energetskog siromaštva.

Uz to, istaknuo se i učinak projekta na DOOR-ove zaposlenike s fokusom na jačanje financijskih okolnosti, edukacija i osnaživanje poduzetničkih kompetencija u svrhu razvoja društveno-poduzetničkih aktivnosti. Raspravljalo se o edukacijama koji su DOOR-ovi zaposlenici prošli i koliko su bile učinkovite, a one su: Edukacije za voditeljicu financija i voditeljicu ureda o uvjetima poslovanja društvenog poduzeća na tržištu, Financijsko savjetovanje za voditeljicu financija u postupku pripreme otvaranja društvenog poduzeća, napredna edukacija o izradi planova energetskog i klimatskog razvoja za sve stručne zaposlenike, napredna edukacija o izradi studija slučaja i analiza troškova i koristi, edukacija iz područja marketinga i strateškog komuniciranja i medijski trening.

Objavljene su nove LIFE brošure

Objavljene su nove LIFE brošure

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije objavilo je tri brošure o Programu LIFE namijenjene potencijalnim hrvatskim korisnicima i svima...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora