Pokrenuta web stranica projekta EUWES

Monika Menčik

13/07/2023

Web stranica projekta EUWES – “Osnaživanje žena koje su nedovoljno zastupljene u sektoru energetike” sada online i dostupna na https://euwes.door.hr/ . 

Zahvaljujući našoj web stranici, partneri i sudionici projekta iz različitih zemalja mogu pristupiti svim informacijama i rezultatima.

Sadržaj web stranice obuhvaća detaljne informacije o projektu EUWES, našim ciljevima, aktivnostima i očekivanim rezultatima.

EUWES je inovativni projekt čiji je cilj podržati i osnažiti žene koje su nedovoljno zastupljene u područjima koja se smatraju više tehničkim – kao što je područje energetike, a pogotovo su podzastupljene u višim upravljačkim strukturama. Kroz ovaj projekt će se tematizirati pitanje nedovoljne zastupljenosti žena na rukovodećim i vodećim pozicijama u korporativnom sektoru energetskih tvrtki s naglaskom na opskrbljivače.

Nadamo se da će naša web stranica biti korisna platforma za dijeljenje znanja, razmjenu ideja i promoviranje suradnje među svim sudionicima projekta EUWES. 

Objavljene su nove LIFE brošure

Objavljene su nove LIFE brošure

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije objavilo je tri brošure o Programu LIFE namijenjene potencijalnim hrvatskim korisnicima i svima...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora