Održan je okrugli stol „Kako do obnovljivih izvora energije u rukama građana?” u sklopu tematske mreže “JEDRO”

Zvonimir Anić

26/10/2023

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Jedna je od glavnih poruka s jučerašnjeg okruglog stola „Kako do obnovljivih izvora energije u rukama građana?” održanog u Novinarskom domu u Zagrebu u sklopu tematske mreže “JEDRO”, unutar koje DOOR sudjeluje kao projektni partner.

Na okruglom stolu su predstavljene dobre prakse i izazovi ključnih aktera iz različitih sektora koji se bave implementacijom građanske energije iz obnovljivih izvora.

Više o temama i zaključcima okruglog stola pročitajte u priopćenju Zelene akcije:

https://zelena-akcija.hr/hr/vijesti/ministarstvo-mora-suradivati-s-civilnim-drustvom-da-bi-energetske-zajednice-zazivjele 

Tekst je  objavljen u okviru projekta “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” koji sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda (broj ugovora: UP.04.2.1.06.0033). Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85%) i sredstvima Državnog proračuna RH (15%). Ukupna vrijednost projekta iznosi 469.083,4 eura po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro, a razdoblje provedbe projekta je od 29. listopada 2020. do 29. listopada 2023. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Zelene akcije.

Objavljene su nove LIFE brošure

Objavljene su nove LIFE brošure

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije objavilo je tri brošure o Programu LIFE namijenjene potencijalnim hrvatskim korisnicima i svima...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora