Europski klimatski pakt i crOss renoHome – radionice s građanima

Zvonimir Anić

17/06/2024

U subotu, 15. lipnja, DOOR je postavio info štand na tržnici u Španskom! 

U sklopu projekata Europski klimatski pakt i crOss renoHome, 15. lipnja, od 9 do 12 sati na tržnici Špansko održali smo kratka informativna predavanja o klimatskim promjenama, podijelili eko-savjete i podučili ljude o energetskoj učinkovitosti!

S građanima smo razgovorali o obnovljivim izvorima energije, energetskoj učinkovitosti, energetskoj obnovi višestambenih zgrada i obiteljskih kuća te mjerama prilagodbe na klimatske promjene. Učinke klimatskih promjena na naše svakodnevne živote postalo je teško ignorirati. Građani su toga svjesni te su bili voljni sudjelovati u radionicama i prihvatiti naše jednostavne savjete za mjere opreza, racionalnu energetsku potrošnju i umanjivanje posljedica klimatskih promjena. 

DOOR će nastaviti raditi na informiranju javnosti o navedenim temama kroz projekte koje provodimo i u sklopu Centra za suzbijanje energetskog siromaštva u našem uredu u Španskom.

Objavljene su nove LIFE brošure

Objavljene su nove LIFE brošure

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije objavilo je tri brošure o Programu LIFE namijenjene potencijalnim hrvatskim korisnicima i svima...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora