DOOR proslavio 20 godina rada

Anja Vulinec

06/06/2023

U petak 2. lipnja 2023. godine u društvu članova, prijatelja i partnera proslavili smo 20 godina uspješnog rada, te smo se zajednički prisjetili ključnih trenutaka, postignuća i vrijednosti koje su nas vodile kroz sve ove godine.

S ponosom gledamo na proteklih dvadeset godina rada i zahvaljujemo svima koji su bili dio našeg puta. Vaša podrška, suradnja i vjera u našu misiju omogućili su nam da ostvarimo pozitivne promjene u energetskom sektoru.

Od samih početaka, naša misija je promicanje principa održivog razvoja u svim segmentima društva, prvenstveno na polju energetike, a naše vrijednosti su stručnost, okolišna prihvatljivost, sudjelovanje građana, društvena odgovornost, društvena angažiranost, ekonomska stabilnost i mjerljiva korisnost. Svoj smo rad usmjerili prema konkretnom djelovanju, razvijajući projekte koji su doprinijeli smanjenju emisija stakleničkih plinova, povećanju energetske učinkovitosti i širenju znanja o obnovljivim izvorima energije i promicanju pravedne energetske za društvo bez energetskog siromaštva.

Na tom nam je putu podrška partnera bila ključna, jer smo zajednički ostvarili promjene i utrli put prema održivoj energetskoj budućnosti.

Još jednom, hvala vam na čestitkama i na vašem kontinuiranom partnerstvu. Uz vas, nastavit ćemo širiti svijest, mijenjati paradigme i graditi održivu budućnost.

 

Objavljene su nove LIFE brošure

Objavljene su nove LIFE brošure

Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije objavilo je tri brošure o Programu LIFE namijenjene potencijalnim hrvatskim korisnicima i svima...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora