ENGAGER

Ciljevi projekta:

ENGAGER mreža za borbu protiv energetskog siromaštva

Projekt ENGAGER – Europsko energetsko siromaštvo: Agenda za su-kreaciju i inovacije je istraživačka mreža financirana putem COST programa.

Cilj projekta je razvijanje i jačanje međunarodne zajednice istraživača i praktičara usredotočene na suzbijanje energetskog siromaštva – predstavlja nemogućnost kućanstava i pojedinaca da si priušte adekvatne (osnovne) energetske usluge (poput grijanja, rasvjete, hlađenja, kuhanja i pranja).

ENGAGER okuplja znanstvenike i praktičare sa sjedištem unutar i izvan Europe koji se fokusiraju na različite aspekte složenih izazova koje energetsko siromaštvo predstavlja, koristeći cjelokupni paket COST instrumenata umrežavanja.

Slavica Robić djeluje u ulozi zamjenice predsjedavajućeg, dok Ivana Rogulj djeluje u ulozi zamjenice člana Upravljačkog odbora.

Više informacija o ENGAGER projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta: https://www.engager-energy.net/.

Trajanje projekta:
2017 – 2021.

Uloga DOOR-a na projektu:
Grant Holder

Izvor financiranja:

ENERGIZE

ENERGIZE

ENERGIZEENERGIZEGlavni cilj projekta: Informiranje javnost o mjerama energetske učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije koje se mogu...

Europski klimatski pakt

Europski klimatski pakt

Europski klimatski paktEuropski klimatski paktGlavni cilj projekta DOOR je nacionalni koordinator Europskog klimatskog pakta u Hrvatskoj. U toj...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora