ENGAGER

Ciljevi projekta:

ENGAGER mreža za borbu protiv energetskog siromaštva

Projekt ENGAGER – Europsko energetsko siromaštvo: Agenda za su-kreaciju i inovacije je istraživačka mreža financirana putem COST programa.

Cilj projekta je razvijanje i jačanje međunarodne zajednice istraživača i praktičara usredotočene na suzbijanje energetskog siromaštva – predstavlja nemogućnost kućanstava i pojedinaca da si priušte adekvatne (osnovne) energetske usluge (poput grijanja, rasvjete, hlađenja, kuhanja i pranja).

ENGAGER okuplja znanstvenike i praktičare sa sjedištem unutar i izvan Europe koji se fokusiraju na različite aspekte složenih izazova koje energetsko siromaštvo predstavlja, koristeći cjelokupni paket COST instrumenata umrežavanja.

Slavica Robić djeluje u ulozi zamjenice predsjedavajućeg, dok Ivana Rogulj djeluje u ulozi zamjenice člana Upravljačkog odbora.

Više informacija o ENGAGER projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta: https://www.engager-energy.net/.

Trajanje projekta:
2017 – 2021.

Uloga DOOR-a na projektu:
Grant Holder

Izvor financiranja:

EUWES

EUWES

Ciljevi projekta:EUWES – Osnaživanje žena koje su nedovoljno zastupljene u sektoru energetike (Empowering underrepresented women in the energy...

Buš Eko

Buš Eko

Ciljevi projekta:Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) Opći cilj...

Unify

Unify

UNIFY: Spajanje EU na području klimatskih akcija Društvo za oblikovanje održivog razvoja – DOOR je 1. rujna 2019. godine započelo s implementacijom...

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora