Konferencija projekta CEESEN: Odgovori na energetsku i klimatsku krizu
CEESEU-DIGIT

Monika Menčik

08/08/2023

Projekt CEESEU-DIGIT – Osnivanje energetskog udruženja središnje i istočne Europe i implementacija regionalnih javnih inicijativa za pravednu energetsku tranziciju poziva vas na svoju konferenciju u Budimpešti. 

Tema konferencija bit će načini na koji se lokalne zajednice bave planovima za prilagodbu i ublažavanje klimatskih promjena. Dvodnevni događaj održat će se 6. i 7. rujna 2023. godine u Magnet House u Budimpešti.

Prvog dana događaja posjetitelji će moći birati između brojnih zanimljivih prezentacija, dok je drugi dan rezerviran za radionice i posjete gradilištu. U dijelu konferencije koji će se fokusirati na energetsko siromaštvo aktivno će sudjelovati i dvoje DOOR-ove stručne suradnice.

Konferencija će se osim u fizičkom obliku održavati i online, pa ako niste u mogućnosti putovati i dalje možete pratiti sesije koje vas zanimaju.

OVDJE pronađite više informacija o konferenciji te pregledajte detaljan raspored događanja.

20 godina DOOR-a

Društvo za oblikovanje održivog razvoja je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. 

VIJESTI /

Vijesti

PROJEKTI /

Projekti

DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Slavka Batušića 7, 10 090 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4655 441

OIB: 19904220725

Hosting naše web stranice 100% se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora